2 KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

2 KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Haku päättyy: 30.06.2022 (Haku umpeutunut!)

Coffee 1149983 640

Haemme nyt asiakasyrityksellemme
2 KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ
Haemme toimeksiantajayrityksellemme vakituiseen työhön tai äitiysloman sijaisuuteen kahvilamyyjiä. Etsimillämme henkilöillä on taustallaan alan koulutus tai kokemusta vastaavasta työstä. Työhön kuuluu kahvilatyöntekijän tehtävät laidasta laitaan. Työpaikat sijaitsevat lappeenrantalaisessa erittäin tunnetussa yrityksessä. Työt ovat jatkuvia ja sisältävät 25-37,5 viikkotuntia maanantaista lauantaihin. Työympäristö on mukava ja hyvähenkinen. Ahkera, tunnollinen ja oma-aloitteinen tekijä saa työstään paitsi alan TES:n mukaisen palkan myös kokemukseen ja ammattitaitoon perustuvan henkilökohtaisen lisän.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli tämä voisi olla sinun juttusi laita hakemuksesi meille pian sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae paikkaa pikimmiten kotisivuillamme rente.fi/avoin hakemus. Lisätietoja avoimista paikoista saat mika.narinen@rente.fi.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on auttaa eteläkarjalaisia yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Paikallista palvelua- aina paikalla!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa