3 kuorma-autonkuljettajaa vakituisiin työpaikkoihin

3 kuorma-autonkuljettajaa vakituisiin työpaikkoihin

Haku päättyy: 30.06.2022 (Haku umpeutunut!)

Rekkakuski

3 kuorma-autonkuljettajaa vakituisiin työsuhteisiin. Kaikissa tapauksissa palkkaus on neuvoteltavissa mutta vähintään kuorma-autoalan TES:n mukainen. Työt alkavat heti, toki niiden alkamisaikakin on neuvoteltavissa.
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja raakapuun kuljetukseen. Tähän vaativaan työhön etsimme kuljettajaa, joka tietää pärjäävänsä vaikeassakin maastossa. Rekkaa ajaa moni, tukkirekkaa ainoastaan tekijät. Tässä mahdollisuus juuri tekijälle. Tunnettu lappeenrantalaisyritys tarjoaa vakituisen työn erinomaisella kalustolla. Ota haaste vastaan ja tartu rattiin. Luonnollisesti kokemus vastaavasta tehtävästä on etu valintaan. Luvat tähän työhön sinulla on kunnossa.
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja rakennustarvikkeiden yms. kuljetukseen Lappeenrannan seudulla. Työsuhde on vakituinen ja sitä tehdään yhdessä vuorossa pääsääntöisesti klo 7–16. Vaatimuksena tähän työhön on oikeus yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen sekä tarkka, huolellinen ja luotettava ote työhön. Kokemus kuormausnosturin käytössä katsotaan eduksi. Käytettävä kalusto on erinomaista.
Kuorma-autonkuljettaja tehdaspäivystysauton rattiin. Vaatimuksena tähän tehtävään on C-luokan ajokortti ammattipätevyydellä sekä vähintään yhden vuoden kokemus Hiab- tai vastaavan kuormausnosturin käytöstä ja vaihtolavatyöskentelystä. Kokemus pyöräkuormaajan käytöstä on ehdottomasti iso etu valinnassa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7–22 luotettavan lappeenrantalaisyrityksen erinomaisella kalustolla. Työsuhde on vakituinen.
Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Hakemuksen näihin työpaikkoihin voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen alueemme yrityksiä ja työnhakijoita. Paikallisesti, aina paikalla!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa