Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö

Haku päättyy: 31.05.2023 (Haku umpeutunut!)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ RENTE OY: LLE

Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on aloittanut toimintansa 2019. Rente Oy:n takana on kaksi paikallista yrittäjää sekä henkilöstöpalvelualalla yli 10 vuotta toiminut henkilö. Rente auttaa yrityksiä kaikissa henkilövuokrauksiin ja rekrytointeihin liittyvissä asioissa Etelä-Karjalan ja Uudenmaan alueilla. Tarjoamme kattavaa ja luotettavaa henkilöstöpalvelua erilaisten yritysten tarpeisiin.

Haemme Rente Oy:lle ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Etelä-Karjalan toimialueelle.

Etsimämme henkilö on kokenut B2B-myynnin ammattilainen. Hän on sanavalmis, hyvä verkostoituja, järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen.

Vastaat uusien asiakkaiden hankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta ja yhteistyön kehittämisestä. Työtä tehdään puhelimitse, teamsin kautta ja kasvotusten tapaamalla.

Osallistut myös työntekijöiden rekrytointeihin. Tämä pitää sisällään mm. työpaikkailmoitusten tekoa, työnhakijoiden haastatteluja ja heidän esittelyjään asiakasyrityksille. Lisäksi hoidat työsopimukset ja työntekijöiden varustelun ennen toimeksiannon alkua.

Onnistut parhaiten, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta samankaltaisesta myynnistä ja sinua yhä kiinnostaa yritysasiakkaiden hallinta ja uusien asiakkaiden hankinta. Oletamme, että sinulla on tehtävän edellyttämä koulutus. Lisäksi sinulla on oltava ajokortti ja oma auto käytössä.

Jos kiinnostui, älä epäröi. Tueksesi saat laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle.

 

Lisätietoja antaa Pekka Poutiainen, puh. 050 366 4431 tai sähköposti pekka.poutiainen@rente.fi. Hakemuksen työhön voit jättää kotisivullemme www.rente.fi/avoin hakemus.

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa