Imupaineauton kuljettaja

Imupaineauton kuljettaja

Haku päättyy: 19.05.2023 (Haku umpeutunut!)

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen imupaineauton kuljettajaa.

 

Työmaat sijaitsevat Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Tarve on imupaineautonkuljettajalle, joka voi aloittaa työt, vaikka heti.

Kuljettajan työtehtäviä ovat mm. imupaineautolla jätevesiviemäreiden avaukset ja huuhtelut sekä kiinteistöjen puhdistustyöt, kuten sadevesi-, öljynerotus-, hiekanerotus- ja lokakaivojen tyhjennykset.

Etsimällämme tekijällä on kokemusta vastaavista tehtävistä ja hän pystyy työskentelemään itsenäisesti.

Hakijalla on oltava C-luokan ajokortti, työ- ja tieturvakortit sekä kuljettajan ammattipätevyys. Työmotivaation ja asenteen on oltava myös kunnossa. Lisäksi hakijan on suoriuduttava työstä itsenäisesti ja asiakaspalveluhenkisesti.

 

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tarjoamme positiivisen ja mukavan työilmapiirin erittäin monipuolisine työtehtävineen. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työvälineet asianmukaisia. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä! Paikka täyttyy sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä pian hakemus sivuillemme www.rente.fi/avoin-hakemus/ ,haastattelemme hakijoita koko ajan.

Lisätietoja antavat: Pekka Poutiainen 050 366 4431, pekka.poutiainen@rente.fi ja Minna Peuhkuri 045 166 6662, minna.peuhkuri@rente.fi

Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen Etelä-Karjalaiset yritykset ja työnhakijat.

 

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa