Kondiittori tai leipuri-kondiittori

Kondiittori tai leipuri-kondiittori

Haku päättyy: 19.09.2021 (Haku umpeutunut!)

Suklaakakku

Kondiittori tai leipuri-kondiittori
Haemme toimeksiantajayrityksellemme vakituiseen työhön leipuri-kondiittoria jolla on jo kokemusta alan töistä, varsinkin täytekakkujen valmistamisesta. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa, erittäin tunnetussa yrityksessä.
Työ on jatkuva ja kokopäiväinen. Työaika on aamupainotteinen alkaen klo. 6. Työ on kiireistä sillä yrityksen maistuvat täytekakut ovat suosittuja. Työympäristö kiireestä huolimatta on mukava ja hyvähenkinen. Ahkera, tunnollinen ja oma-aloitteinen tekijä saa työstään paitsi alan TES:n mukaisen palkan myöskin kokemukseen ja ammattitaitoon perustuvan henkilökohtaisen lisän.
Sinä kokenut kondiittori joka haluat eteenpäin ammatissasi, ota haaste vastaan ja tartu tilaisuuteen- työ yrityksessä jota arvostetaan !
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa koska töiden alkamisaikaan ei julkinen liikenne vielä palvele.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys jonka tehtävä on auttaa Etelä-Karjalaisia yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Paikallista palvelua- aina paikalla ! Tiedustelut työhön liittyen Mika Narinen, Rente Oy 050 3368100 tai mika.narinen @rente.fi

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa