Lumityöntekijöitä

Lumityöntekijöitä

Haku päättyy: 29.09.2023 (Haku umpeutunut!)

Haemme asiakkaillemme Lumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle

Työnkuvaan kuuluu lumityöt ja hiekoittaminen piha-alueilla, joko käsin tai koneellisesti.

Käsilumitöihin et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta tarvitset ehdottomasti loistavan työasenteen ja riittävän fyysisen kunnon. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä kykyä työskennellä itsenäisesti tai työparin kanssa.

Konelumitöihin toivomme sinulta aiempaa kokemusta tehtäviin sekä valmiutta työskennellä kaikkina vuorokaudenaikoina. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ajolupaa käytössä oleville työkoneille ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta asennetta.

Työt alkavat tarpeen mukaan Marras – Joulukuussa. Työtä on keikkaluontoisesti tarjolla kevääseen saakka. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen talvikaudelle 2023 – 2024. Työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivä sovitaan erikseen.

Työvuorojen vuoksi oma auto välttämätön, koska julkiset liikennevälineet eivät kulje usein työvuoron alkaessa. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES.

Jätä pian hakemus sivuillemme www.rente.fi/avoin-hakemus/ haastattelemme hakijoita koko ajan.

Lisätietoa arkisin tarvittaessa susanna 0400 286877 / susanna@rente.fi, tai myös Whatsapp:lla /tekstiviestillä.

Rente Uusimaa Oy on kotimainen henkilöstöpalveluajan yritys, jonka omistaa Rente Oy Lappeenrannasta. Henkilöstöllämme on ollut alalla vuodesta 2006 lähtien.

Sinä olet meille tärkeä, tule meille töihin!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa