RAKENNUSSIIVOOJA kokopäivätyöhön

RAKENNUSSIIVOOJA kokopäivätyöhön

Haku päättyy: 10.05.2022 (Haku umpeutunut!)

Rakennusimuri

Hei sinä tunnollinen RAKENNUSSIIVOOJA – me etsimme sinua pitempiaikaiseen tehtävään.
Työssäsi vastaat rakennussiivouksesta asiakasyrityksemme kohteessa. Työvuorosi sijoittuvat arkisin päiväsaikaan. Työn arvioitu kesto on yli 3kk ja viikottainen työaika on 37,5 tuntia. Työt jatkuvat näillä näkymin pitkälle syksyyn. Palkkaus talonrakennusalan TES:n mukaisena sisältäen mahdollisen matkakorvauksen. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on asuinpaikastasi riippuen välttämätön tässä tehtävässä.
Rakennustyömaalla tapahtuvassa siivoustyössä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti. Jos sinulla ei kyseistä korttia ole avustamme sen hankkimisessa.
Kokemus rakennussiivoojan tehtävistä tai rakennusalalta on eduksi, mutta niiden puuttuminen ei ole este. Tehtävään koulutetaan, joten voit hakeutua luottavaisin mielin, vaikka ensimmäistä kertaa tällaiseen tehtävään.
Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus. Työt alkavat heti, joten laitathan hakemuksesi meille pikimmiten.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen alueemme yrityksiä ja työnhakijoita. Paikallisesti, aina paikalla!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa