Raskaan kaluston asentaja

Raskaan kaluston asentaja

Haku päättyy: 30.11.2021 (Haku umpeutunut!)

Raskaan Kaluston Asentaja

Raskaan kaluston asentaja
Haemme asiakkaallemme vahvistusta raskaan kaluston korjaus- ja huoltotehtäviin. Työ pitää sisällään monipuolisia raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä eri merkkien parissa. Etsimme sinua joka olet motivoitunut, ahkera ja huolellinen työntekijä ja jolla on jo valmiuksia ja osaamista kuorma-autojen ja niiden perävaunujen korjauksista. Tehtävään valittava pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden asentajien kanssa.

Odotamme sinulta:
Vähintään 2 vuoden kokemusta alalta
Oma-aloitteisuutta
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Tulityö- ja työturvakorttia

Eduksesi on:
Jarrutyöluvat
Piirturiluvat
Teknisten työvälineiden tuntemus (testerit)
Vähintään välttävä hitsaustaito

Asiakkaamme tarjoaa
Erinomaiset työtilat
Mukavat työkaverit
Toimiva työympäristö
Mahdollisuuden kehittää itseään

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa raskaiden ajoneuvojan huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Alan koulutus ei ole ehdoton edellytys, sillä voit olla osaaja kokemuksesi kautta. Tässä työpaikassa ahkeruudesta palkitaan eli voit lisätä tulojasi omalla tekemiselläsi. Mikäli koet olevasi hakemamme ammattilainen, hae paikkaa heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Kun löydämme osaajamme, työt alkavat heti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Narinen, Rente Oy 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rente.fi /avoin hakemus

Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on auttaa eteläkarjalaisia yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Paikallista palvelua – aina paikalla!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa