Siivooja

Siivooja

Haku päättyy: 08.05.2022 (Haku umpeutunut!)

Siivoojat

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua siivoojan tehtävään Lappeenrantaan!

Työssäsi vastaat pääasiassa liiketilojen siivoamisesta asiakasyrityksemme kohteissa. Työvuorosi sijoittuvat arkipäivisin päiväsaikaan. Ajokortti on aika ajoin tarpeen tässä tehtävässä, oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön. Asiakkaamme pyrkii järjestämään valitulle tekijälle täydet viikkotunnit. Työ jatkuu yli kesän, ja hyvälle ja luotettavalle tekijälle työ mahdollisesti vakinaistetaan syksyllä. Palkkaus tehtävässä määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Sinut perehdytetään ensimmäisten työviikkojesi aikana tehtävääsi, joten voit lähteä luottavaisin mielin, vaikka ensimmäistä kertaa siivoojan työhön.

Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi.  Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus. Työt alkavat heti joten laitathan hakemuksesi meille pikimmiten.

Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen alueemme yrityksiä ja työnhakijoita. Paikallisesti, aina paikalla !

 

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja puhdistusalan osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Avaa tästä