Siivooja

Siivooja

Haku päättyy: 31.08.2022 (Haku umpeutunut!)

Siivoojat

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua siivoojan tehtävään Lappeenrantaan!
Työssäsi vastaat liiketiloissa tai asiakkaiden kodeissa tapahtuvasta siivoustyöstä. Työvuorosi sijoittuvat arkipäivisin päiväsaikaan. Ajokortti on aika ajoin tarpeen tässä tehtävässä, oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön. Asiakkaamme pyrkii järjestämään valitulle tekijälle täydet viikkotunnit. Palkkaus tehtävässä määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan, ammattilainen tai sellaiseksi kehittyvä saa lisäksi henkilökohtaisen palkanlisän. Tarjolla on myös aamuihin ja iltapäiviin sijoittuvia osa-aikaisia tehtäviä esimerkiksi opiskelijoille tai muille lisätuloja kaipaaville. Luonteeltasi olet asiakkaidesi kanssa hyvin toimeentuleva ja kohtelias.
Sinut perehdytetään tehtäviisi ja useimmiten ne tehdään parityönä, joten voit lähteä luottavaisin mielin, vaikka ensimmäistä kertaa siivoojan työhön. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtäviin valitut voivat aloittaa työskentelyn niin halutessaan heti.
Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus. Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen alueemme yrityksiä ja työnhakijoita.

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa