Siivooja Etelä-Kymenlaaksoon

Siivooja Etelä-Kymenlaaksoon

Haku päättyy: 26.06.2022 (Haku umpeutunut!)

Siivoojat

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua siivoojan tehtävään Etelä-Kymenlaaksoon!
Työssäsi vastaat pääasiassa kotisiivouksesta asiakasyrityksemme kohteissa. Työvuorosi sijoittuvat arkipäivisin päiväsaikaan. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen on tarpeen tässä tehtävässä. Asiakkaamme lupaa niin haluaville tekijöille täydet viikkotunnit, mutta osa-aikatyökin on mahdollista. Työ on vakituinen. Palkkaus tehtävässä määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Sinut perehdytetään tehtävääsi, joten voit lähteä luottavaisin mielin, vaikka ensimmäistä kertaa siivoojan työhön. Paikkoja on useammallekin tekijälle siispä pyydä kaverisi mukaan samaan työryhmään. Muodostetaan yhdessä alueen paras siivoustiimi.
Toimeksiantajayrityksellämme on maine korkealaatuisesta palvelusta ja valmis asiakaskunta alueella. Palkkasi on vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, Todelliselle ammattilaiselle palkkaus on neuvoteltavissa!
Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen yrityksiä ja työnhakijoita Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa