Siivooja tai rakennussiivooja

Siivooja tai rakennussiivooja

Haku päättyy: 08.05.2022 (Haku umpeutunut!)

Rakennusimuri

Hei reipas SIIVOOJA tai RAKENNUSSIIVOOJA – me etsimme sinua rakennussiivoojan tehtävään Lappeenrantaan!

Työssäsi vastaat rakennussiivouksesta asiakasyrityksemme kohteissa. Työvuorosi sijoittuvat arkipäivisin päiväsaikaan. Työn arvioitu kesto on yli 3kk. Työaika saattaa vaihdella, mutta töitä on arvioitu olevan tarjolla 20–37,5 h/vko. Jatkossa mahdollisuus työllistyä pitemmäksikin aikaa. Palkkaus TES:n mukaisena. Ajokortti on aika ajoin tarpeen tässä tehtävässä, oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön. Rakennustyömailla tapahtuvassa siivoustyössä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti. Jos sinulla ei kyseistä korttia ole avustamme sen hankkimisessa. Kokemus rakennussiivoojan tehtävistä tai rakennusalan kokemus on eduksi, mutta niiden puuttuminen ei ole este. Tehtävään koulutetaan, joten voit hakeutua luottavaisin mielin, vaikka ensimmäistä kertaa tällaiseen tehtävään.

Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi.  Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus. Työt alkavat heti, joten laitathan hakemuksesi meille pikimmiten.

Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen alueemme yrityksiä ja työnhakijoita. Paikallisesti, aina paikalla!

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa