Siivousesimies Kymenlaaksoon

Siivousesimies Kymenlaaksoon

Haku päättyy: 26.06.2022 (Haku umpeutunut!)

Siivoojat

SIIVOUSALAN PALVELUESIMIES eteläkymenlaakson alueelle
Haemme asiakasyrityksellemme osaamiseensa luottavaa siivoojaa toimimaan työryhmän päivittäiseen työhön osallistuvana ”kymppinä”. Kokemus siivousalan tehtävistä on lähtökohta tähän työhön. Ryhmän vastaavana toimimisestakin sinulla voi olla kokemusta, ja jos tiedät osaavasi senkin tehtävän tule näyttämään se meillekin.
Toimeksiantajayrityksellämme on maine korkealaatuisesta palvelusta ja valmis asiakaskunta alueella. Työsi sisältää ryhmän hallinnointia ja pääasiassa kotisiivousta. Palkkasi on vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Todelliselle ammattilaiselle palkkaus on neuvoteltavissa! Halutessasi voit osallistua ryhmäsi kokoamiseen, rakennetaan yhdessä alueen paras tiimi.
Tehtävä on kokoaikainen ja jatkuva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin 8–17 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mahdollinen alan koulutus, sujuva suomen kielen taito, positiivinen ja ammattitaitoinen palveluasenne sekä taito kannustaa ja motivoida työntekijätiimiäsi luovat sinulle erinomaisen pohjan onnistumisellesi. Kohteiden välissä liikkumiseen tarvitaan ajokortti ja mahdollisuus auton käyttämiseen.
Lisätietoja asiassa antaa Mika Narinen Rente Oy, 050 3368100 tai mika.narinen@rente.fi. Hakemuksen työhön voit jättää kotisivuillamme www.rente.fi/avoin hakemus.
Rente Oy on lappeenrantalainen henkilöstönvuokrausyritys, jonka tehtävänä on saattaa yhteen yrityksiä ja työnhakijoita Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Vinkkaa kaverille:

Avoimet työpaikat

 

Toimistotyön, teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöpalvelun osaaja!

 

Katso avoimet työpaikat alta!

 

Etelä-KarjalaUusimaa

Lappeenranta
Uusimaa